Nu är det dags!

Torsdag 22 augusti startar höstens FYS-träningar på Järavallen. Alla träningsglada är välkomna, oavsett träningsvana! Vi kan det här med träning, vi vet vad som krävs för att nå resultat – Vi tränar tillsammans i grupp, anpassar övningarna så att de blir utmanande och inspirerande ovasett om du kommer vältränad och vill vässa formen i glatt sällskap eller om du kommer med siktet inställt på att komma igång. Med FysGruppen är träningen jobbig, svettig, hård och tuff – men också fantastiskt rolig! Vi bjuder på både mjölksyra, gemenskap, träningsglädje och skratt!

Läs mer om FysGruppens uteträning under fliken Hösten2013. Vi tränar varje tordag 18:30-19:30 oavsett väder. Samling på Järavallen – håll till vänster när du kör in på området så ser du oss vid informationstavlorna (taket). Ta med dig vattenflaska och en banan eller liknande att äta efteråt – vi kör på hårt Smilie: ;-)            anmäl dig genom att skicka ett mail till info@fysgruppen.se Väldigt mycket välkommen!

Category(s): Allmänt

Comments are closed.