Toughest

Det här tuffa gänget tävlade för FysGruppen i Köpenhamn idag.

Kyla, blåst och tävlingsnerver gjorde att den högljudda och krigsmålade crossfit-elitens burpeeuppvärmning kändes lite hotfull och skrämmande…  FysGruppens något mjukare uppladdning med kaffe, kanelbullar och lyckatillsparkar i baken från en hel hop tillresta ungar visade sig vara precis rätt!

Redan innan (!!) start låg Fredrik först, han spurtade förbi resten av startfältet och sen såg vi inte till honom förrän han stod med medalj om halsen och korv i näven.                   Efter det var det bara att räkna in dem en efter en, våra överdängare till tuffingar!

Kolla bilderna, de får tala för sig själva – en hedrande 18:e plats fick laget!

           
                                  

                      

                          

Sååå grymt bra jobbat! Vi filurar som bäst på någon slags tuffinggrupp… Träna tillsammans inför nästa lopp?! Är ni på?

 

 

 

 

   

                 

Category(s): Allmänt

Comments are closed.