Nyhet! 10 gånger så roligt att träna ;-)

Precis som tidigare kan du som kund hos FysGruppen träna med oss hela härliga säsongen och få din faktura på mailen – inget krångel och inga konstigheter.

Från och med nu så  blir det även enklare för dig som vill träna med FysGruppen ibland, eller som vill kunna bjuda med kompisen, grannen eller pojvännen på ett pass! FysGruppen släpper nu 10-kort för 800:-. Korten är inte personliga utan gäller för tio stycken träningspass. Gå på alla själv, dela med en kompis eller bjud någon du tycker om på en träningsupplevelse utöver det vanliga!

Kortet får du på plats på träningen och betalar gör du via faktura som vi mailar. Välommen!! Tisdagar 18:30 ”Tough” vid train’in i Kävlinge och Torsdagar 18:30 ”Fys” på Järavallen. Frågor på det? Maila oss!  info@fysgruppen.se

 

Category(s): Allmänt

Comments are closed.