VIP-grupp på minneskliniken

Unik möjlighet – endast för anställda på Minneskliniken!  fg22

Varierande och effektiva träningspass för dig som vill komma igång, röra på dig, få nya vanor, prova på nya träningsformer och inte riktigt kommer till skott.  Vi blandar och ger från vår repertoar av försäsongsträning, löpgrupper, boot camp, kampsportsfys och funktionella grupprtäningspass. Inga som helst förkunskapskrav eller träningsvana krävs. Tillsammans jobbar vi på att förbättra kondition, styrka och rörlighet samt att hitta glädjen och motivationen till fortsatt träning.

Måndag 20 april 16-17
Torsdag 23 april 16-17
Måndag 27 april 16-16:45
Måndag 4 maj 16-17
Måndag 11 maj 16-16:45
Måndag 18 maj 16-17

Kostnad 500:- som faktureras vid anmälan. Anmälan via mail info@fysgruppen.se

Samling på Simrisbanvägen 14, på baksidan mot cykelvägen och parken. Ta på dig gympaskor och kanske inte finaste gåbortkläderna. Ta med vattenflaska och någonting att äta direkt efter passet – frukt eller liknande rekommenderas. Flashiga träningstrikåer av dyra märken rekommenderas inte. Vi kör ute i alla väder – utom möjligen i åska  VÄLKOMMEN! fg23

 

 

 

 

 

 

 

 

Category(s): Allmänt

Comments are closed.