En måndag i november…

För de allra flesta hör utomhusträning våren och sommaren till. Som här, en bild från Armycamp i slutet av sommaren, hur varmt och gott och mysigt som helst.Malin & AnnMen långt ifrån alla har gett upp – H43 fortsätter att fysa utomhus – fast det är slutet av november…. Det är som om kylan, mörkret och regnet triggar hornen i pannan att växa lite till. Det blev ett riktigt, riktigt bra Fysgruppspass i stadsparken igår. Närkamp, brottningstekniker, tunga parövningar och burpees varvades friskt med snabb löpning. Härligt kämpat tjejer!!

Själva avslutade vi kvällen på gymmet med ett grymt boxpass med Andreas som coach.Tobbe & Andreas

Malin vill också passa på att tacka alla handbollstjejer och alla boxare för fantastiskt fin födelsedagssång!

Category(s): Allmänt

3 Responses to En måndag i november…

  1. Bästa träningen ever!!! Tufft, utmanande, och roligt!!! Kan träning bli bättre!!! Ni är grymma! Tack för att ni håller igång oss Smilie: :-)