**Vinterträning**

Kylan biter i kinderna, snön piskar i ansiktet och vindarna är iskalla…… 

 Det är DÅ vi bestämmer oss för att det är dags att dra igång vinterträningen!     

  

Förväntan, motivation, vilja och massor av träningsglädje gör att det efter bara en stund i kylan ångar om alla FysGruppstränande Smilie: :-)

Nu har du också chans att träna med oss! Första vinterträningen äger rum tisdag 4 februari kl. 18:30 vid Lill Olas i Landskrona.  Riktig fulträning i sann fysgruppsanda utlovas Smilie: ;-)  ingen föranmälan behövs, men maila gärna och tala om att du kommer: info@fysgruppen.se

Vi blandar frikst löpning, styrka, kondition,  kampövningar, smidighet och lite cirkuskonster. Alla tränar efter egen förmåga och tillsammans peppar och lyfter vi varandra, utmanar och flyttar gränserna.

Varmt välkommen!!

 

Category(s): Allmänt

Comments are closed.